Fredag... Händer då då??

Ja va tusan händer ikväll då?? Ska inhandla lite folle om ett tag och sen kanske lite tv spel ikväll?? Det kunde ju vara lite nice.. Sitta sig lite ute på ballen smutta på en folle och ta sig en cigg eller två..

Satt igår till 00,00 och spelade gamla supernintendo spel.. ASROLIGT... Super mario rockar fett.. haha :-)
men fan va taskig grafik det va på "den tiden" det minns jag faktiskt inte.. Kanske har förträngt det?? Antagligen.. hehe..

Annars så har det fan inte hänt så mycket.. Men har haft en soft vecka.. har njutit som bara sjutton..
Va på födelsedagsfest här i onsdags.. Jättetrevligt, blev ganska klapp kalas på grund av den där jävla capsningen,, Farligt farligt..
ETT TIPS: Capsa inte på starköl.. kör med 3,5or.. Bara ett tips.. ett tips som jag själv kommer att lyssna på om jag kommer köra det där spelet igen..

He på re

Kväller..

Nu sussar barnen.. Lugna gatan.. Men usch så sorgligt det känns att som ska vara borta en vecka ifrån mig nu.. Längtar ihjäl mig varje  vecka dom inte är med mig..
Fan man e verkligen lyckligt lottad att ha tre underbara barn.. Dom förgyller verkligen varje sekund av mitt liv.. Riktiga solstrålar med glimten i ögat. Men bara att jobba på som en galning nästa vecka så veckan går fort och så är dom snart tillbaka hos mig igen.

har en födelsedagsfest att gå på i veckan också så det ska bli grymt roligt :-) En Jobbarpolare som fyller år.. skoj skoj.

Tydligen e de en bra film på fyran, we are soliders.. blev jag nyss informerad om.. Kanske ska ta och titta på den?? Ja vi får se hur det blir..
Känner mig lite låg ikväll.. men förhoppningsvis så känns det lite bättre imorgon..

kram kram...

Seeeeeeeg

Segare än segaste känner jag mig nu.. hmm.. skulle vara grymt skönt att gå och sova en stund.. men då kommer jag kännamig ännu segare när jag vaknar.. och det där att bara sova en halvtimma, funkar liksom inte så bra för mig.. då sover jag bara flera timmar..

Fundrar om man ska ta en sväng till affären.. vet dock inte vad jag ska köpa.. hmm.. jaja får väl komma på det innan jag går om jag nu går.. annars kanske man köper nåt som man egentligen inte behöver.. jo det är ju ofta så när det gäller mig att de blir lite onödiga inköp.. Men men sånt e livet :-)


Sunday Morning

Åter en vecka till ändå och det är sista dagen med kidsen den här veckan också, imorgon så åker dom till sin pappa igen. Så blir det så där tomt igen.. Men som sagt en vecka går fort och så snart är dom här igen.. Men man saknar sig blå efter dom.

Sitter här med kaffet som vanligt och försöker vakna till.. Barnen har också nyss vaknat och ville kolla på filmen bilar så den åkte på. Sen blir det lit frukost men så skönt att vakna så här.. Lungt och harmoniskt :-) Underbart!

Idag så fyller en vän till mig 31 år GRATTIS GRATTIS Robert! Hurra Hurra Hurra!!
Barnen och jag var ju som sagt nere i veckan och köpte present :-) och jag måste säga att kidsen valde en present som verkligen passade.. Blev lite förvånad själv, trodde dom skulle välja nån rosa fluffig kudde eller nåt men det vart en present som matchar personen. Duktiga barn jag har :-) hehe..

Undra som flundra vad vi ska hitta på idag då¨.. Lite mera tvättande blir det iaf.,. Usch.. spyr över all tvätt.. Tvättade som en galning igår.. men men.. snart e de klart :-)

Ha en bäst dag mina kära..

kram kram

Ulla-Britt och jag


Lördag morgon

Morrn morrn på er människor..

Kaffekoppen i högsta hugg och har redan haft dagens första samtal med Ulla-Britt.. Trevligt Trevligt..

Nu vaknade lillkillen men tjejerna sover fortfarande.. Helt utslagna.. Mina små goa underbara.

Underbart väder verkar det bli idag iallafall.. Så möjligt att de blir lite bad för barnen idag.. Sen blir det lite städning och tvätt också.. sånt där man måste göra.. mindre kul men va tusan..

Hoj hoj

Leva livet!!!!

Nu e de spikat... 14 augusti bär det av till tina på kräftskiva och massa jävla partaj.. Iaf blir de 3 gamla vänner som ska prata massa sjuka roliga minnen och fixa nya sjuka underbara minnen.. Längtar dit så jag ska bli tokig!!
Undra som flundran hur många dagar de e kvar.. orkjar interäkna.. borde inte vara så svårt att kunna räkna ut det i huvudet men men.. orka fan inte som sagt...

Idag har varit en helt supernice dag.. jag och kidsen va ner på stan en sväng och köpte present till en polare till mig som fyller år på söndag.. sen åt vi varsin glass och sedan hemåt.. lungt och skönt med andra ord..
Såna dagar borde det finnas flera av..

Nu cigg på ballen..


bye bye

RSS 2.0